Kursene blir holdt av dyktige instruktører og opplæringen er basert på vår grunnfilosofi, der god veiledning gir deg et solid grunnlag for å utvikle dine ferdigeheter for å bli den mest selvhjulpne, fritenkende og dyktige padler du kan være.

Våre kurs er på 15 til 16 timer og går over 2 dager. Vi starter med 2,5 time teori, i våre kurslokaler på Arbeideren i Kabelvåg sentrum. Deretter kjører vi til Lofoten Aktivs base, for tilpassing av utstyr, før vi går i vannet ved Ørsvågvær Camping.

Oppmøte dag 1

kl 0900 ved Arbeideren på Torvet i Kabelvåg. Inngang på motsatt side av Coop Extra. Etter teori kjører vi til vår base i Rødmyreien 24, for tilpassning av utstyr som tørrdrakt med neoprensko, votter, flytevest og spruttrekk. Har du størrelser mindre enn 38 i sko eller Small i jakke, eller større enn 45/ XL bør du gjøre oss oppmerksom på dette. Vi går i vannet ved Ørsvågvær Camping.

Dette bør du ha med på kurs:

Ekstra skifte med varme klær (helst ull) for over-, underkropp og føtter.
Mat og drikke begge dager (gjerne både kald og varm drikke). NB husk kopp!
En liten tørrbag eller veske til å legge sakene i, i kajakkens lasterom.

Dette bør du ha på deg under tørrdrakta:

Varmt ulltøy med lange armer og bein, samt varme sokker. Du blir litt våt rundt hals og ermer, men er stort sett varm og tørr.