LOFOTEN AKTIV AS

Ble startet opp under navnet Janns Adventure Lofoten i 1984.

Firmaet eies og drives av Jann Engstad, i tillegg leier han inn lokale turledere og guider ved behov. Gode opplevelser og din sikkerhet er Lofoten Aktivs viktigste mål.

Jann har lang erfaring med aktiviteter, turproduksjon og tilrettelegging for individuelle og grupper, og har en unik spisskompetanse på miljøriktig friluftsliv.

Jann er instruktør og har vært aktiv innen flere aktiviteter og idretter blant annet: Norges Røde Kors, havkajakk, svømming, volleyball, handikapidrett, telemarkski, landhockey og langrenn.

Alle turene ledes av lokale godkjente turledere og guider. Vi gir deg gjerne gode tips om hva du kan gjøre og hvor du bør dra i Lofoten og Vesterålen. Våre guider er født, eller har bodd lenge, i Lofoten og er svært godt kjent i de områdene vi opererer i. De kjenner derfor mange av de fineste stedene og kan gi deg de beste opplevelsene. Vi lager gjerne et forslag hva du kan gjøre sammen med guidene; både til korte dagsturer eller lengre overnattingsturer, til reiserute, aktiviteter og steder med atmosfære for overnatting.

Vår kunnskap og kjærlighet til Lofoten og dennes mangfold av natur gjør det enkelt for oss å hjelpe deg å realisere drømmer, mål og ønsker. Lofoten Aktiv er, siden 2008, godkjent Norsk Økoturisme bedrift og har et godt kontaktnett i hele Norge. Vi henviser deg gjerne videre til andre trygge aktører etter du har besøkt Lofoten og prøvd det vi har å tilby deg, eller din bedrift.