Nordlystur på truger

nordlys

Til Booking

Nordlyset er en arktisk opplevelse som fremkaller både gåsehud og gledesrop fra deltagere i alle aldrer.

Solens eksplosive væremåte gir fantastiske forestillinger fra tidlig høst, gjennom hele vinteren og til midten av april. Det er ikke bare tilreisende, fra alle verdens hjørner, som blir stående med bratt nakke og åpen munn, stirrende opp på dette vanvittige lysspillet. Vi i Loften Aktiv lar oss stadig fange og vil mer en gjerne dele dette magiske fenomenet med deg.

Nordlystur på truger

På vinterstid, når snøen ligger, arrangerer vi også nordlystur på truger. På de dagene med et godt vær og Nordlysvarsel går vi ut i marka for å få mer stillhet og minst mulig kunstig lysforurensning. Gjør deg klar til en magisk kveld sammen med oss i Lofoten Aktiv; ta en "ettermiddagskvil", kle deg godt med varme klær, ta med kamera med manuelle instillinger og stativ, en termos med noe varmt å drikke og du er klar for en natt under den flammende vinterhimmelen. 

Siden vi er mindre mobil på truger krever denne turen et sikrere vær og Nordlys varsel enn de ordinære Nordlysturene. Denne turen går fra 15. desember til 10 april hvert år, unntatt er 23, 24 og 25 desember.


Varighet: 4 timer
 Krav:
 Ingen krav
Gradering:

Oppmøte: Kl.20.00, Svolvær turistinfo (kl 21:00 når vi har sommertid)
Pris: NOK 1675,- inkludert truger

Ingen hendelser