Kajakktur - 6 dager

Kajakktur 6 dager

Til Booking

Kajakktur - 6 dager

Turbeskrivelse:

Vi møtes kl 10:00 første dagen, hilser og blir kjent med hverandre. Så kikker vi på kartene og ser på de alternativene vi har for denne turen og hva været har gitt oss av muligheter for denne turen.

Før vi drar på tur sjekker vi at alle har med det personlige utstyret som turen krever. Snakker, og demonstrerer prosedyrer for sikkerhet og redning på våre turer. Sjekker kajakkene og gjør nødvendige tilpasninger slik at padler og kajakk trives og kan ha det gøy sammen.

Vanligvis har vi en pause minst hver andre time på turen, snack eller mat pause. Alt etter formen og humøret til gruppen planlegger og finner vi en camp hver ettermiddag/kveld. Middagen lager du til deg og så spiser vi sammen. Det er ofte mulighet til å padle eller gå seg en tur på kvelden om noen føler for det. Skulle været bestemme at vi ikke padler en dag er ofte en fjelltur et godt alternativ.

På denne turen skal vi vise deg en øyverden med et fantastisk fugleliv, det er også muligheter for å få se oter, sel og niser. Er vi riktig heldige så kan vi oppdage noen av de mange hvalene som søker næring i vår øyverden. Lofoten er jo en gruppe øyer med mektige fjell og det er mulig å bestige en av de mange vi toppene vi padler forbi. Utsikten er jo magisk, ganske enkelt magisk. En av de daglige oppgavene er å etterfylle ferskvann til drikke og matlaging.

Om været vil det så er målet for denne turen å padle rundt Austvågøya. Siste dagen er vi ferdig med turen senest 16:00. Om noen har spesielle avganger på fly så må Lofoten Aktiv AS få vite dette før turen begynner.

Generell Info:

På alle Lofoten Aktiv sine kajakkturer er det en guide/instruktør pr 6. deltager (med visse unntak om gruppens sammensetning/kunnskap tillater det). Våre turer er lagt opp slik at vi padler i 1,5 til 2 timer mellom hver pause, enten en snack eller mat-pause. Det er også mulig å ta en kveldstur om været og kroppen vil det. På noen av turene 

På grunn av landskapet vi ferdes i og en natur som ikke tåler stor belastning, har vi ikke større grupper enn 10 deltaker. Deltagerne har selv ansvar for å ha med og organisere egen mat, telt, sovepose og utstyr som kreves for denne turens lengde.

Lofoten Aktiv sender ut en liste med oversikt over normale behov for klær, mat og utstyr til alle påmeldte. Før vi drar pakker vi om/organisere/fordeler mat, for å minske søppelmengde vi må dra med oss hjem etter tur. 

Turen avsluttes som regel omkring kl 16:00 siste dagen etter at vi har fått eget og felles utstyr på plass.

På alle Lofoten Aktiv sine kajakkturer er det en guide/instruktør pr 6. deltager (med visse unntak om gruppens sammensetning/kunnskap tilater det).

Inkludert i prisen:

  • 1 havkajakk med åre, vest, spruttrekk og svamp
  • Padlejakke og åre votter
  • 1 guide per 6-7 deltagere
  • Transfer fra Svolvær til start stedet og retur til Svolvær etter kajakkturen.

Følgende er ikke inkludert i prisen:

  • Reisen til og fra Svolvær før og etter kajakkturen.
  • Mat og drikke på turen.
  • Camping og personlig utstyr.
  • Alt som ikke star spesifisert i teksten.

Et ufravikelig krav for å delta på våre aktiviteter er at du må ha en gyldig reise forsikring som dekker alle aktiviter som Lofoten Aktiv AS tilbyr. Denne forsikringen må du tegne før du begynner på turen til Lofoten.


Varighet: 6 dager
 Krav:
 Minimum NPF VåttKort Grunnkurs / EPP2 / BCU 2star
Gradering:

Oppmøte: Kl.10.00, Svolvær/Lofoten
Pris: 8750 NOK,-

Ingen hendelser