Kajakktur - heldag

Lofoten Aktiv heldag Svartsund 1010421

Til Booking

Å padle i havkajakk er en fantastisk måte å oppleve øylandskapet Lofoten og dets unike flora og fauna på.

Lofoten Aktiv tilbyr trygge turer med guide der vi padler stille rundt i vår vakre natur. Ved behov gir guidene deg grunnleggende tips om padleteknikk. Vår formidling har fokus på kultur og naturhistorie fra området vi ferdes i, og naturvern er innebygd i ALT vi gjør.

Bli med Lofoten Aktiv på tur og opplev vårt ville og vakre Lofoten fra havkajakken. 

Heldagstur:

Under en heldagstur får du god mulighet til å finne flyt i padlingen og være i ett med naturen der vi ferdes rundt små holmer og øyer. Den mest populære turen går til magiske Trollfjorden, der blir du med på kryssing av et sund og en fjord i tillegg til å paddle inn vakre og majestetiske Trollfjorden. Vi går i land på fine plasser og spiser vår matpakke i fred og ro, før vi igjen legger ut på havet. Turen varer opp til 8 timer fra vi henter dere på turistinformasjonen i Svolvær til vi er på land og har kjørt tilbake til Svolvær.

Generell Info:

På alle Lofoten Aktiv sine kajakkturer er det en guide/instruktør pr 6. deltager (med visse unntak om gruppens sammensetning/kunnskap tilater det). På grunn av landskapet vi ferdes i og en natur som ikke tåler stor belastning, har vi ikke større grupper enn 12 deltaker. Deltagerene har selv ansvar for å ha med og organisere egen mat og drikke for turen.

Inkludert i prisen er guiden, komplett kajakk, padlejakke, vest, spruttrekk, åre og årevotter.

Du bør ha med klær for dagens vær og mat & drikke for dagen.

Et ufravikelig krav for å delta på våre aktiviteter er at du må ha en gyldig reise forsikring som dekker alle aktiviter som Lofoten Aktiv AS tilbyr. Denne forsikringen må du tegne før du begynner på turen til Lofoten.

Varighet: 8 timer
Krav: Ingen
Gradering:  
Oppmøte: Kl.10.00, Svolvær turistinfo
Pris: 1925 NOK,-

1 451 no events48a056c3d310e14ad013cc7879c414e2