NPF Grunnkurs Våttkort

grunnkursP1000681

Til Booking

Grunnleggende kurs for deg som vil nyte stille viker og åpent hav

Havkajakken er et fantastisk «verktøy» for å komme deg ut i naturen og være på havet. Lofoten Aktiv sitt kurs vil utvikle din padleteknikk og forståelse for havpadling. I tillegg gir Lofoten deg de mest inspirerende omgivelser. Etter endt kurs kan du bli med mer erfarne padlere på tur uten å være til bry, manøvrere kajakken dit du ønsker og ha et godt forhold til sikkerhet og sjømannskap. 

NBNB vi skal bytte leverandør for booking slik at ingen kurs er kommet opp. Send oss en epost :)
NPF GRUNNKURS:

22/23 mai fullt
29/30 mai 2 plasser ledig
5/6 juni 1 plasser ledig
12/13 juni 3 plasser ledig
19/20 juni 4 plasser ledig

3/4 juli 5 plasser ledig

VI setter opp flere kurs når vi har bookingsystemet oppe å gå!!

Noen delmål:

Dag 1 bruker vi til å bli kjent med hvordan kropp, kajakk og åre kan fungere sammen. Gjennom lek og øvelser lærer du å styre kajakken dit du vil, finne enkleste måte å komme seg opp i kajakken etter et velt og hjelpe andre som har gått rundt. 

Dag 2 begynner med oppdatering fra i går og noen nye tekniske moment. Deretter drar vi på tur. Vi padler i et egnet område til å utvikle og perfeksjonere framdrift og styring, du kan også lære å bruke roret. På turen får du også økt forståelse for veivalg og hva vær og vind gjør med kajakken på tur. Når det er lunsjtid finner vi en passende plass å ta pause på. Alle har med egen mat og varm/kald drikke.

Sommeren og høsten 2021 vil heller ikke bli som planlagt for de fleste av oss. Vi, Lofoten Aktiv AS,  ønsker også i år å gi deg/dere et alternativ som vil gi langvarige og positive opplevelser.

Vi har nå tilpasse våre kurs til Corona-smitten. Vårt mål er å komme i gang med kurs for inntil 6 deltagere fra 15 mai. Send oss en epost om du/dere har lyst å bruke denne tiden til å utvikle deg/dere som padlere og bærekraftige brukere av vår vakre natur. Lofoten Aktiv AS er den eneste bedriften i NordNorge som er en Godkjent Norsk Økoturisme bedrift og tilbyr denne type kurs. Prisen på kursene er den samme som i fjor og vårt "Corona-tilbud" for i sommer er at en familie på 5 betaler for 3,5 deltaker. 

Spesielt for i år er vårt 4-dager kajakkurs med en dag intensiv teknikkurs og de neste 3 dagene blir en kajakktur med mange læringselementer. på denne måten kan du ble en bedre rustet padler for å bli med andre på tur. 

Siden vi er en Godkjent Norsk Økoturisme bedrift så vil vi også gi deg muligheten til å velge lokale overnattingsteder og spisesteder. På den måten vil din tur til Lofoten også være med på å bygge opp lokalt eierskap og ta vare på naturen vi bor. En av mange utfordringer i sommer vil være de som vil «fri-campe» eller benytte seg av de muligheten Friluftsloven gir oss til å sette opp telt der vi vil. Tenk på dette og sett opp teltet eller parker bobil/campingvognen så ofte som mulig på tilrettelagte campingplasser. Jo flere som gjør dette jo lengre blir denne muligheten åpen for alle.


Varighet: 2 dager (inntil 16 timer)
 Krav: Ingen krav
Gradering:

Oppmøte: Kl.09.00, Rødmyrveien 24, på Eidet vest for Kabelvåg. I garasjen med alle kajakkene :)
Evaluering: For å få VåttKort må du delta på alle aktivitetene nevnt ovenfor
Pris: NOK 2650,- inkl tørrdrakt, neoprensko, tynn balaklava, neopren votter og kajakk med vest, åre og spruttrekk.

Husk å ta med: ull undertøy med skifte, mat og drikke for dagen samt godt humør 

Bruk av eget utstyr er greit om det holder NPF mål for kurset.

Ingen hendelser