NPF Grunnkurs Våttkort

grunnkursP1000681

Til Booking

Grunnleggende kurs for deg som vil nyte stille viker og åpent hav

Havkajakken er et fantastisk «verktøy» for å komme deg ut i naturen og være på havet. Lofoten Aktiv sitt kurs vil utvikle din padleteknikk og forståelse for havpadling. I tillegg gir Lofoten deg de mest inspirerende omgivelser. Etter endt kurs kan du bli med mer erfarne padlere på tur uten å være til bry, manøvrere kajakken dit du ønsker og ha et godt forhold til sikkerhet og sjømannskap. 

Noen delmål:

Dag 1 bruker vi til å bli kjent med hvordan kropp, kajakk og åre kan fungere sammen. Gjennom lek og øvelser lærer du å styre kajakken dit du vil, finne enkleste måte å komme seg opp i kajakken etter et velt og hjelpe andre som har gått rundt. 

Dag 2 begynner med oppdatering fra i går og noen nye tekniske moment. Deretter drar vi på tur. Vi padler i et egnet område til å utvikle og perfeksjonere framdrift og styring, du kan også lære å bruke roret. På turen får du også økt forståelse for veivalg og hva vær og vind gjør med kajakken på tur. Når det er lunsjtid finner vi en passende plass å ta pause på. Alle har med egen mat og varm/kald drikke.


Varighet: 2 dager (inntil 16 timer)
 Krav: Ingen krav
Gradering:

Oppmøte: Kl.09.00, Arbeideren, Torvet, Kabelvåg
Evaluering: For å få VåttKort må du delta på alle aktivitetene nevnt ovenfor
Pris: NOK 2650,- inkl tørrdrakt, neoprensko, tynn balaklava, neopren votter og kajakk med vest, åre og spruttrekk.

Husk å ta med: ull undertøy med skifte, mat og drikke for dagen samt godt humør 

Bruk av eget utstyr er greit om det holder NPF mål for kurset.

Ingen hendelser