På toppen av fjellet Tuva

Fjelltur Tuva

Til fots tar vi deg med ut i Lofotens vakre og varierte landskap.

Det er ikke alltid like lett å se forskjell på en tursti og et sauetråkk, men alle våre fotturer går på stier i et etablert rutenett. Etter en tur med en av våre guider får du kjennskap til flere andre lokale ruter. Dette gir deg uendelige muligheter til å utfolde deg mellom hvite strender og opp til de høyeste tinder, med utsikter du sent vil glemme.
Lofoten Aktivs dagsturer er en del av vårt helhetlige multisportprogram. Turene er satt opp slik at du kan velge flere dagsturer etter hverandre, eller kun være med på den du har mest lyst til.

Tua

På denne turen tar vi deg med oppover i bratt skogslende, der bekken sildrer og vi passerer et lite vann. Ikke bare den bratte bakken, men også utsikten over Svolvær, Skrova, fastlands-Norge mot øst og Kabelvåg med Vågakallen mot vest, et panorama som kan ta pusten fra en hver.

Etter den litt bratte stigningen er du oppe på platået og går mot siste ryggen opp til toppen av Tua. Denne turen har en også mulighigheten til å gå på begge toppene i området ved å forlenge turen. 

Fra toppen har du utsikt til nesten alle de høyeste toppene på Austvågøya og i godt vær ser du helt ut til Værøy i vest.

Det er en fordel å ha gode og stødige sko med mønster i sålen.

Fra Tua kan du også forlenge turen med å gå på flere topper. Våre guider tipser deg gjerne om andre ruter, som gir deg uendelige muligheter til å utforske både hvite strender og de høyeste tinder, med utsikter du sent vil glemme.

tua-er-en-populaer-topptur-med-nydelig-utsikt-ned-til-svolvaer

Kurs eller guidet tur?

Er dere en gruppe eller vennegjeng på 4 personer eller mer kan vi arrangere et havkajakk kurs eller guidet tur for dere.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

The Lofoten islands

Image

Kursholdere

Alle våre kursholdere er godkjente av Norges padlerforbund som aktivitetsledere, turledere eller veiledere.

Alle våre kursholdere har lang erfaring.

Lofoten Aktiv har forsikring som dekker alle kurs og aktiviteter

okoturisme
logo lofoten aktiv
Kontaktinformasjon

Lofoten Aktiv AS, Postboks 136, 8309 Kabelvåg

Telefon: +47 76 07 30 00 - Mobil: +47 99 23 11 00

Epost: [email protected]