Fjelltur Småtindan

Lofoten Aktiv Smatindan 1223 1

Til Booking

Til fots tar vi deg med ut i Lofotens vakre og varierte landskap.

Det er ikke alltid like lett å se forskjell på en tursti og et sauetråkk, men alle våre fotturer går på stier i et etablert rutenett. Etter en tur med en av våre guider får du kjennskap til flere andre lokale ruter. Dette gir deg uendelige muligheter til å utfolde deg mellom hvite strender og opp til de høyeste tinder, med utsikter du sent vil glemme.

Lofoten Aktivs dagsturer er en del av vårt helhetlige multisportprogram. Turene er satt opp slik at du kan velge flere dagsturer etter hverandre, eller kun være med på den du har mest lyst til.

Dagstur

Denne turen går over Småtindan og ned til Kabelvåg. Dette er en ny topptur med 360° utsyn til fjell og hav.

Vi drar med buss til norsiden av øya for å starte turen. På denne turen ligger det ofte snø helt til slutten av juli og noen av bekkene kan være vanskelige å komme over. Om været tillater er det også mulighet å ta et oppfriskende bad i et fjellvann. Oppstigningen fra nordsiden er i variert terreng med noe god sti og en del natur vandring. Men tiden blir også denne turen populær og det blir litt letter å gå opp. I skaret har du utsikt som har gitt mange "wow" fra de som har gått turen. 

På nedturen er det mulig å bade i en grunn innsjø, men siden det er fjellvann og snøen ofte ligger til i juli blir det mest en oppkvikkende dukkert. 

Dagsturer må bestilles senest kl 1800 dagen før.


Varighet: 5-6 timer
 Krav:
 Ingen krav
Gradering:
gradering 2
Oppmøte: Kl.10.00, Svolvær turistinfo
Pris:  NOK 1525,-

Ingen hendelser