NPF Grunnkurs Våttkort

grunnkursP1000681

Til booking

Grunnleggende kurs for deg som vil nyte stille viker og åpent hav

Havkajakken er et fantastisk «verktøy» for å komme deg ut i naturen og være på havet. Lofoten Aktiv sitt kurs vil utvikle din padleteknikk og forståelse for havpadling. I tillegg gir Lofoten deg de mest inspirerende omgivelser. Etter endt kurs kan du bli med mer erfarne padlere på tur uten å være til bry, manøvrere kajakken dit du ønsker og ha et godt forhold til sikkerhet og sjømannskap. 

Noen delmål:

Dag 1 bruker vi til å bli kjent med hvordan kropp, kajakk og åre kan fungere sammen. Gjennom lek og øvelser lærer du å styre kajakken dit du vil, finne enkleste måte å komme seg opp i kajakken etter et velt og hjelpe andre som har gått rundt. 

Dag 2 begynner med oppdatering fra i går og noen nye tekniske moment. Deretter drar vi på tur. Vi padler i et egnet område til å utvikle og perfeksjonere framdrift og styring, du kan også lære å bruke roret. På turen får du også økt forståelse for veivalg og hva vær og vind gjør med kajakken på tur. Når det er lunsjtid finner vi en passende plass å ta pause på. Alle har med egen mat og varm/kald drikke.


Varighet: 2 dager (inntil 16 timer)
 Krav: Ingen krav
Gradering:

Oppmøte: Kl.09.00, Arbeideren, Torvet, Kabelvåg
Evaluering: For å få VåttKort må du delta på alle aktivitetene nevnt ovenfor
Pris: NOK 2650,- inkl tørrdrakt, neoprensko, tynn balaklava, neopren votter og kajakk med vest, åre og spruttrekk.

Bruk av eget utstyr er greit om det holder NPF mål for kurset.

 

Til booking
Ingen hendelser