Fjelltur Tua

Lofoten Aktiv Tuva hike 2785

Til fots tar vi deg med ut i Lofotens vakre og varierte landskap.

Det er ikke alltid like lett å se forskjell på en tursti og et sauetråkk, men alle våre fotturer går på stier i et etablert rutenett. Etter en tur med en av våre guider får du kjennskap til flere andre lokale ruter. Dette gir deg uendelige muligheter til å utfolde deg mellom hvite strender og opp til de høyeste tinder, med utsikter du sent vil glemme.

Lofoten Aktivs dagsturer er en del av vårt helhetlige multisportprogram. Turene er satt opp slik at du kan velge flere dagsturer etter hverandre, eller kun være med på den du har mest lyst til.

Tua

På denne turen tar vi deg med oppover i bratt skogslende, der bekken sildrer og vi passerer et lite vann. Ikke bare den bratte bakken, men også utsikten over Svolvær, Skrova, fastlandet der øst og Kabelvåg med Vågakallen der vest, kan ta pusten fra en hver. Etter den litt bratte stigningen er du oppe på platået og går mot siste ryggen opp til toppen av Tua. Denne turen har en også mulighigheten til å gå på flere topper i området ved å forlenge turen. 

Fra toppen har du utsikt til nesten alle de høyeste toppene på Austvågøya sin mitre og vestre del.


Varighet: 4 timer
 Krav:
 Ingen krav
Gradering:
gradering 1Teknisk lett og fysisk litt krevende tur
Oppmøte: Kl.10.00, Svolvær turistinfo
Pris: 775 NOK,-

  • Fra juli 22, 2017 10:00 frem til juli 22, 2017 14:00
    Ved Torget 13-23, 8300 Svolvær, Norge Kategorier: Fjelltur Tua
    Det er ikke alltid like lett å se forskjell på en tursti og et sauetråkk, men alle våre fotturer går på stier i et etablert rutenett og tar deg med til uforglemmelige utsiktspunkt. In the mountains of Lofoten it´s not always easy to recognize the difference between a hikingpath and the sheeptrails. However our guided hikes follows established paths, with views you will never forget.
1 243 no events62d32ad709c72bce1454a04853cae36d